Nové zázemí společnosti Amersec

Lokalita

Vestec u Prahy

Klient

Amersec

Plocha

350 m²

Realizace

1/2O16

Při realizaci pro společnost Amersec bylo zadáním vytvořit otevřený a prosvětlený prostor a zároveň zvýšit branding společnosti. Velký důraz byl kladen na vstupní atrium, které působí velkolepě a to i díky atypickému svítidlu, které je dominantou prostoru. Atrium je dále doplněno dřevěnými obklady schodiště a proskleným zábradlím. Zrcadlová stěna vytváří iluzi ještě většího prostoru. 

Vstupní hala je opticky rozšířena pomocí zrcadlové stěny s ornamenty vytvořenými z názvu společnosti a i díky otevřenému pohledu do prvního patra působí celá hala velmi prostorným dojmem.

Více prostoru

Z původně oddělených kanceláří vznikl moderní openspace, zasedací místnosti i kanceláře pro management společnosti a nově zde byl vybudován také showroom pro klienty společnosti. Našemu týmu se pak pomocí skleněných příček podařilo celý prostor prosvětlit a zvětšit. Navíc díky polepům inspirovaným logem společnosti, vznikl velmi zajímavý design, který prostupuje celým prostorem. 
 

Zasedací místnost společnosti Amersec je vyvedena v kombinaci bílé stěny a křesel, dřevěného stolu a stěny s úložným prostorem, a celá místnost je oddělená od chodby prosklenou příčkou.

Nábytek na míru

Do kanceláří byl dodán nejen nábytek špičkového španělského výrobce nábytku ACTIU, ale také atypické truhlářské výrobky, které byly zhotoveny na míru dle návrhů architektů a jejichž dodání bylo pro tým velkou výzvou. Právě pomocí těchto prvků se však podařilo vytvořit velmi jedinečný vzhled celé realizace, s nimž byl nájemce prostor velmi spokojen.

Páči sa vám referencia? Zdieľajte ju.

Chcete sedieť v podobných kanceláriách?

Napíšte nám vaše požiadavky a priania. Vytvoríme pre vás interiér na mieru.