Home / News / 2017 / Restrooms for EUROVEA shopping center

Restrooms for EUROVEA shopping center

26/05/2017 - Fit-out
CAPEXUS realized new ecological restrooms for the EUROVEA shopping center. The restrooms were prepared according to the client's request to enhance comfort for all customer groups. On the first floor of the shopping center, visitors can now find four baby changing areas, including discreet zones for breastfeeding mothers and toilets designed for small children.
The realization by CAPEXUS was based on the design of an external architecture firm. The restrooms are accessed through a hall, that opens to an elevator lobby and continues to the central point of the entrance area, which is a unique bubble wall. The ceiling uses multilevel lighting: atypical triangle features complemented with LED strips and spotlights, passing to linear wall lighting.

The lighting draws attention to the earthenware floor tiling and the gently structured wallpaper in the hall. The walls of the restrooms are covered with big format tiles combined with green glass sanitary dividing walls, making the space more pleasing.

The client was extremely satisfied with the results of the project and placed a new order for the complete reconstruction of three other restrooms in the EUROVEA shopping center.